søndag 3. juli 2011

Abisko og videre skal vi...

Da var hviledagene ferdig og vi har fått fikset det som skulle fikses. Sendt hjem nok en pakke med dödvekt og fylt sekkene godt med mat for neste etappe til Sulitjelma. Vi skal IKKE ha for lite mat igjen... Leggen/ankelen til Terje er så og si bra, og skoen til Asbjörn er fikset på beste Reodor Felgen stil. Han er vel snart ferdig utdanna skomaker.

Kartene for neste etappe er 1:100 000 kart og svenske, det har bydd på litt ekstra utfordringer da Svenskene har sitt eget kordinat system. Skal ikke väre lett det greiene der. Vi er forövrig vant med 1:50 000 kart så det skal ikke bli så lett å bli ferdig med et kart. Mottoet hittil har värt "Et kart om dagen, gjör godt for magen"

Vi har hatt et fint opphold her i Abisko og fått hvilt veldig godt. Det av den enkle grunn at det ikke er så mye sprell å finne på her. Stort sett skog på alle kanter og stedet er dödt etter kl 22.00. Funker veldig greit for oss.

Vi håper på å kunne nå Sulitjelma om 9 dager og derífra handler det kun om ´å gå på Norsk side. Vi er forövrig ferdig med to fylker og et land.

God Sommer!

2 kommentarer:

  1. God tur videre! Æ heier på dåkker! :)

    SvarSlett
  2. Godt å høre at leggen er bedre/nesten bra! Jeg søkte opp Abisko på google, og der står det at det går tog til Gøteborg. Bare så dere vet det altså. ;)

    God trasking!

    SvarSlett